Voice-over

Wanneer u op zoek bent naar een professionele voice-over stem, beluistert u dan eens mijn audio fragmenten! Wellicht spreekt mijn stem u aan. Ik kan een voice-over inspreken voor een documentaire, film, commercial, animatie, uitleg video of instructievideo. Dankzij mijn veelzijdige stem ben ik inzetbaar voor uiteenlopende producties. Enthousiast, zakelijk, vertrouwd, neutraal of trendy? Het is maar net wat bij uw doelgroep past, wat het doel is van uw productie of waar u zelf de voorkeur aan geeft!

Spoedklus voice over inspreken

Heeft u een spoedklus met betrekking tot een voice-over inspreken? Geen probleem! Dankzij het feit dat ik thuis ook kan inspreken in mijn studio, kan ik vaak al binnen 24 uur leveren. Ik kan de audio ‘zonder te bewerken’ opleveren of de audio zelf afmixen en aanleveren in het gewenste bestandsformaat. U hoeft alleen maar aan te geven wat u wilt.

Hieronder vindt u een link naar enkele demo’s om te beluisteren. Bevalt mijn stem u? Dan kunt u meteen een vrijblijvende offerte aanvragen! Ik zal dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.
Hoor mij

Offerte aanvragen